PROFESIONALNA KOZMETIKA ZA WELLNESS HOTELI I SPA

Prirodni Sastojci: Optimalan izbor za one koji cijene prirodno i brigu o klijentima. Naši proizvodi su napravljeni od ekološki čistih prirodnih sastojaka, što ih čini idealnim izborom za one koji teže prirodnoj lepoti.
Efikasnost i Rezultati: Proizvodi Norden nisu samo prirodni, već i efikasni. Rezultati upotrebe naših sredstava su ocenjeni od strane klijenata i stručnjaka iz oblasti njege kože. Garantovano poboljšanje stanja kože nakon svake procedure.
Senzorno Iskustvo: Uživanje ne samo u rezultatima, već i u prijatnom senzornom iskustvu. Aromaterapija, teksture i osećaji na koži sve je pažljivo osmišljeno do najsitnijih detalja kako bi klijenti osećali potpunu blaženost.

Masažno ulje

Norden cosmetics je mješavina prirodnih ulja koja: regenerišu, hidriraju, čiste kožu od toksina i poboljšavaju cirkulaciju. Masažne maske se prave od najboljih biljnih ekstrakata, ulja i butera. Masaža sa maskom je trostruko uživanje: tekstura se savršeno topi na koži, arome utiču na čula, a aktivni sastojci u uljima obnavljaju, hidriraju i hrane. Obavite masažu i ostavite masku na tijelu da potpuno upije dragocene supstance.
Više proizvoda

Piling

Piling za tijelo sadrži očišćene kristale morske soli koji su prošli kroz poseban vakumski tretman.
Svaka zrna soli ima sferičan oblik, što omogućava duboko i blago pilingovanje, omogućavajući vam
uživanje u prijatnim osećajima tokom procedure. Tokom piling masaže, rastvorljiva so pruža umirujuće dejstvo. Kombinacija ulja pruža maksimalnu njegu kože, dok aktivni i eterični sastojci pružaju aromaterapiju za um.
Više proizvoda

Kućno spa

Norden cosmetics je stvorio liniju proizvoda, razmišljajući o nezi tela kod kuće. Visokokvalitetna prirodna kozmetika koja hrani, čisti i obnavlja kožu, ali najviše utiče na opšte stanje i pruža pozitivne emocije.
Ulje za masažu
Više proizvoda

Piling tela

Više proizvoda

Losion za telo

Losion za tijelo od orijentalnih zacina
150 ml
15
Više proizvoda

Sveće za masažu

Pod uticajem toplote plamena tope se dragocena biljna ulja, puter i pčelinji vosak u svijeći.
Prelivanjem male količine tople Male količine tople eliksira, izlivenog na kožu, pruža jedinstvena iskustva.
Više proizvoda

Naši kontakti

Podgorica
Marka Radovića 139, Central Point
Budva
Mediteranska 53
Kotor
Old town 379tel. +38268608333
email : kamalaya.cosmetics@gmail.com
Made on
Tilda